20. 8. 2021

VÝROKY TÝŽDNA

  VÝROKY TÝŽDNA 

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „Anna Remiášová 10h. RTVS mala dnes určite najvyššiu sledovanost Toto je typicky OBRAZ SLOVENSKA... ŠTÁT chce pomoct a niektorí L'UDIA sa správajú ako vždy,... ako pribrzdení... Každy jeden občan, ktory má záujem zúčastnit' sa SÚTAŽE si nájde ČAS a SPÃSOB, ako ODSLEDOVAT konkrétny program V televízii RTVS V priamom prenose. Ak to nedokáže, nech si nestažuje, resp. neobvinuje inych...!!! 1.VYHRA 101tis.-OK SUPER-BLAHOŻELÁM 2.VÝHRA 101 tis položí telefón 3.VÝHRA 201tis. nezodvihne mob 4.VÝHRA 301tis.- nevie HESLO 5.VYHRA 401tis.- dotyčná hl'adá HESLO na internete, zistí ho po časovom limite Stačilo pozerat RTVS televíziu Takže VOPRED BLAHOŽELÁM prvému VÝHERCOVI k 501tis. tyźdeń“

 

Na obrázku môže byť 4 ľudia a text



 

 

"Predvčerom som označil portál Aktuality za hochštaplerský a nenávistný. Taký je ich obsah a ľudia to prijali. Aktuality si ale nedajú poradiť. ​Dnes (14.8.) hlasno kričia, že „Česi vidia Fica ako hlavného odporcu očkovania.“ a citujú jeden český portál takto: „Irozhlas. cz: Fico brojí proti očkovaniu.“ ​Mne by takéto titulky nevadili. Ale hochštaplerské Aktuality klamú len sa tak práši. Žiadni Česi, ale jedna jediná novinárka. Písala o Slovensku, ako to vláda nezvláda a že som proti očkovaniu. To je trápne! Na útok a titulky proti Ficovi musia Aktuality prekrútiť jednu vetu jednej českej novinárky a prezentovať to ako názor Českej republiky. ​Milé Aktuality, to by inak vyzeralo, keby som bol hlavný odporca očkovania! Využijem ale lži Aktualít a zopakujem toto: 1. Som zásadne za dobrovoľnosť očkovania. Nikoho nemožno k očkovaniu nútiť, je to v rozpore s našim aj medzinárodným právom. 2. Neverím v očkovanie. Veľa študujem a čítam. A neverím viac a viac. Nechcem sa dať zaočkovať. 3. Za očkovaním vidím obrovský biznis farmafiriem a príjmy pre médiá, ktoré robia klamlivú očkovaciu kampaň. 4. Chcem objektívne údaje o rizikách a výhodách očkovania. Neúčinnosť očkovania sa úmyselne zatajuje, u nás totálne. Naše médiá nezverejnia o neúčinnosti ani to, čo je v zahraničí hotová nespochybniteľná vec. 5. Farmafirmy bezbožne bez kritiky médií zvýšili ceny. Pfizer išiel hore z 15,50 na 19,50 E za vakcínu a nikto nešomral. A kto by mal? Firmy zarobia miliardy a časť z tých peňazí skončí aj v médiách a na úplatkoch. 6. Potrebujem na to vysokú školu, aby som pochopil, prečo sa už presadzuje tretia dávka vakcíny a uvažuje o permanentnom očkovaní? Pozdravujem hochštaplerské Aktuality."
Robert Fico 

 



„Napriek mnohým výhradám technického prevedenia televíznej súťaže si  myslíme, že projekt očkovacej lotérie je úspešný, o čom hovoria aj čísla novoregistrovaných súťažiacich po odvysielaní prvej časti žrebovania. Ide o podporný motivačný nástroj ,ktorým chceme prispieť k rýchlejšiemu zaočkovaniu obyvateľstva, a teda ochrániť Slovensko pred zbytočnými úmrtiami, preťažovaním nemocníc, veľkými ekonomickými škodami a spoločenskou paralýzou.
Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽANO

 



„Právo nemôže byť len striktné, ale musí byť aj spravodlivé. Stala sa krivda. Zuzana nevyhrala, na druhej strane, väčšina Slovenska cíti, že má morálne právo na výhru a urobíme všetko s právnikmi, aby výhru dostala."
Igor Matovič