14. 4. 2018

Zuzana Bérešová poprela, že by ju jej bývalý manžel I. Béreš fyzicky napadol

Zuzana Bérešová poprela, že by ju jej bývalý 
manžel I. Béreš fyzicky napadol

Zuzana Bérešová, bývalá manželka finančníka a exposlanca NR SR za stranu ANO Imricha Béreša nemá záujem o akýkoľvek kontakt s médiami, ktoré žiada o rešpektovanie jej súkromia, najmä s ohľadom na ich spoločných synov. Uvádza to v stanovisku, ktoré poskytla TASR v reakcii na informácie Denníka N o údajnom incidente spred 15 rokov, pri ktorom ju mal exmanžel fyzicky napadnúť.
"K autentickosti zverejnenej lekárskej správy a údajnému incidentu som sa vyjadrila pred 15 rokmi na polícii, kde som celú udalosť poprela a dodnes ju považujem za formu diskreditácie môjho bývalého manžela. Týmto je pre mňa celá záležitosť uzavretá," píše Bérešová s tým, že napriek rozchodu je a bol jej bývalý manžel vynikajúci a starostlivý otec, ktorému vždy záležalo na dobrej výchove a vzdelaní ich synov.
"I pri prekonávaní ťažkých chvíľ pri úmrtí nášho prvého syna a vážnej diagnóze tretieho, chcem vyzdvihnúť našu spoločnú snahu a vzájomný rešpekt, ktorými sa nám podarilo tieto nesmierne tragické chvíle prekonať. Doteraz máme korektné a slušné vzťahy," uzavrela Bérešová.
Denník N publikoval v piatok (13.4.) správu podľa ktorej mal Béreš bývalú manželku v roku 2003 v podnapitom stave fyzicky napadnúť. Opiera sa o lekársku správu z 26. februára 2003, podľa ktorej v ten deň prišla krátko pred dvanástou hodinou na poludnie do nemocnice na Kramároch na urgentný príjem vtedajšia Bérešova manželka Zuzana a ošetrujúcemu lekárovi povedala, že ju manžel "surovo napadol".
Béreš pre denník poprel, že manželku fyzicky napadol a vyhlásil, že nemá vedomosť ani o jej vtedajšej hospitalizácii. Lekársku správu Béreš označil za kópiu krajne nevierohodnej listiny, ktorú vidí prvýkrát a nemá dôvod sa k nej vyjadrovať.


Copyright © TASR 2018