17. 5. 2020

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA



Reláciu V politike vysiela TA3 v nedeľu 17. mája od 11.00 h. 

Témy: 

Aktuálna epidemiologická situácia, projekt inteligentnej karantény, zriaďovanie ambulancií pre pacientov s Covid-19, nové vedenie VšZP; Kreovanie nového ministerstva pre regionálny rozvoj, pomoc znevýhodneným regiónom, riešenie problémov marginalizovaných skupín.

Hostia: 

Veronika Remišová (Za ľudí), podpredsedníčka vlády pre investície a informatizáciu; Marek Krajčí (OĽaNO), minister zdravotníctva SR Vladimír Baláž (Smer-SD), poslanec NR SR Vladimír Ledecký (Za ľudí), poslanec NR SR Ján Ferenčák (Smer-SD), poslanec NR SR Michal Kaliňák, expert na samosprávy

Moderuje Norbert Dolinský.

O 5 minút 12 v nedeľu o 11:55 na Jednotke

Hostia:

- Veronika Remišová (Za ľudí) podpredsedníčka vlády SR pre  
  investície a informatizáciu
- Peter Pellegrini (Smer-SD, bývalý predseda vlády

Témy :

- prijaté opatrenia a ich uvoľňovanie
- pomoc štátu zamestnancom, firmám a živnostníkom. 
- aktuálna politická situácia

Moderuje Marek Makara


Do štúdia relácie Na telo sa už túto nedeľu posadia minister financií Eduard Heger (OĽaNO) a podpredseda Smeru-SD Peter Žiga.

Hlavnou témou budú vládne opatrenia na záchranu pracovných miest, reštartovanie slovenskej ekonomiky a s ním súvisiaca štvrtá fáza otvárania obchodov a služieb.

Guvernéra Národnej banky Slovenska Petra Kažimíra sa opýtame na aktuálne čísla vývoja, ktoré napovedajú, na čo sa majú ľudia v najbližšom čase pripraviť.

Moderátor Michal Kovačič sa ale bude pýtať aj na budúcnosť povinnej štátnej karantény či na to, kedy by sme sa mohli dočkať úplného návratu do bežného života bez rúšok a dvojmetrových rozostupov.

Nezodpovedané nezostanú ani otázky o aktuálnej politickej situácii v Smere-SD či vzťahoch vo vnútri koaličného štvorlístka.

Relácia Na telo aj túto nedeľu, 17. mája 2020, začína v tradičnom čase o 13:00 hod.