24. 9. 2020

TV DAJTO prinesie v priamom prenose atraktívny Superpohár UEFA

 TV DAJTO prinesie v priamom 
prenose atraktívny Superpohár UEFA

V súboji o prestížnu trofej sa tentoraz stretnú mužstvá Bayernu Mníchov a španielskej Sevilly, o víťazovi sa rozhodne vo štvrtok, 24. septembra 2020, v maďarskej Budapešti.


Skupina Markíza prinesie divákom ďalší atraktívny futbalový súboj, v ktorom sa stretne čerstvý víťaz Ligy majstrov Bayern Mníchov a šampión Európskej ligy UEFA FC Sevilla. Víťaza prestížnej klubovej súťaže o Superpohár UEFA spoznáme vo štvrtok, 24. septembra 2020, v maďarskej Budapešti.

Superpohár UEFA bude mať nielen skvelé obsadenie, ale aj solídnu divácku kulisu. Nemecko-španielsky súboj si bude môcť v hľadisku Arény Ferenca Puskása v Budapešti naživo pozrieť až 20 000 divákov. Pôjde o prvý vážnejší test návratu divákov do hľadiska po ukončení predchádzajúcej sezóny, ktorá sa vinou koronavírusovej prestávky natiahla až do druhej polovice augusta.

"Len pred mesiacom sa skončila uplynulá európska klubová sezóna a práve Superpohár UEFA otvára tú novú. Veríme, že aj s divákmi na štadióne to bude skvelá konfrontácia Bayernu Mníchov ako víťaza Ligy majstrov, Bundesligy a Nemeckého pohára s najúspešnejším klubom v histórii Európskej ligy UEFA - FC Sevilla,“ povedal Martin Lisý, šéfredaktor športovej redakcie TV Markíza.

Priamy prenos Superpohára UEFA odštartuje na obrazovkách TV DAJTO vo štvrtok, 24. septembra, od 20:50 hod. Zápas bude komentovať Miroslav Špaček a v úlohe spolukomentátora sa predstaví bývalý slovenský reprezentant vo futbale Henrich Benčík.