27. 5. 2021

Zomrel Kevin Clark

Zomrel Kevin Clark 

Vo veku 32 rokov zahynul americký herec a hudobník Kevin Clark. Rodák z Highland Park v Illinois, ktorý stvárnil Freddyho v hudobnej komédii Škola ro(c)ku (2003), prišiel o život pri dopravnej nehode.
Informuje o tom spravodajský portál BBC s odvolaním sa na políciu, ktorá potvrdila, že Clarka v stredu v Chicagu zrazilo auto, keď šiel na bicykli.
Jacka Blacka, ktorý v Škole ro(c)ku stvárnil hlavnú rolu, podľa jeho slov správa zarmútila a podobne sa vyjadrila aj ich herecká kolegyňa Miranda Cosgrove. Kevin Clark v obľúbenom filme, ktorý bol jeho jedinou rolou na striebornom plátne, účinkoval ako 12-ročný.
Škola ro(c)ku je o trápiacom sa gitaristovi v podaní Blacka, ktorý vezme prácu zastupujúceho učiteľa a založí kapelu so svojimi žiakmi. Kevin Clark, ktorý v snímke stvárnil rebelujúceho bubeníka Freddyho Jonesa, neskôr hral na bicie vo viacerých kapelách. Podľa denníka Chicago Sun-Times len nedávno založil novú kapelu, ktorá minulý víkend po prvý raz vystúpila naživo. Križovatka, na ktorej zahynul, je podľa novín známa ako nebezpečná.

 

©2021, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.