4. 4. 2022

Dušan Švalek nastupuje do CME ako prevádzkový riaditeľ

 Dušan Švalek nastupuje do CME 

 



ako prevádzkový riaditeľ


Spoločnosť CME Media Services (CME) oznamuje vymenovanie Dušana Švaleka do funkcie Chief Operating Officer (COO), a to s účinnosťou od 1. apríla 2022.


Dušan Švalek bude mať na starosti implementáciu transformačnej stratégie CME, ktorá sa zameriava na budovanie silných B2C vzťahov. Úzko pri tom bude spolupracovať s digitálnym tímom, aby sa tak zabezpečil ďalší rast CME. Pred príchodom do CME pôsobil vo viacerých vrcholových pozíciách, napríklad ako výkonný riaditeľ spoločnosti Slovak Telekom, a viedol marketingové a zákaznícke aktivity spoločnosti Deutsche Telekom v Českej republike a na Slovensku.



„Dušan je skúsený a dôveryhodný líder, ktorý má za sebou skvelé výsledky a jeho bohaté skúsenosti so správaním spotrebiteľov budú pre nás kľúčové, pretože CME chce pokračovať v budovaní svojej digitálnej ponuky v rámci širšieho B2C modelu. Som si istý, že Dušanovo nasadenie, vízia a svieža energia budú mať na firmu nemalý vplyv, a zároveň podnietia CME k ďalším úspechom a upevneniu svojho vedúceho postavenia,“ povedal Didier Stoessel, generálny riaditeľ CME pre Českú republiku, Rumunsko, Slovensko a Slovinsko.



V spoločnosti CME bude Dušan Švalek zodpovedný za vedenie rastúcej prevádzkovej agendy spoločnosti, ako aj za spolunavrhovanie a implementáciu iniciatív, ktoré posunú vpred transformačnú stratégiu CME. Jeho skúsenosti so spotrebiteľským správaním vo viacerých médiách budú nepochybne zdrojom neoceniteľných poznatkov. Bude spolupracovať so všetkými kolegami naprieč CME na už existujúcich projektoch, ako aj viesť a riadiť nové iniciatívy.



Dušan Švalek počas svojej kariéry preukázal výnimočné strategické a vodcovské schopnosti, pričom pôsobil v širokej škále manažérskych pozícií pre významné regionálne telekomunikačné spoločnosti, vrátane Slovak Telekomu a T-Mobile Czech Republic.