4. 4. 2022

Obľúbená tanečná šou Let's Dance opäť suverénne najsledovanejším programom víkendu

 Obľúbená tanečná šou Let's Dance opäť 


 


suverénne najsledovanejším programom víkendu


V čase vysielania mala obľúbená tanečná šou dosah až na vyše milióna divákov, zabodovala aj hlavná spravodajská relácia Televízne noviny.


Veľkolepá tanečná šou Let's Dance si v nedeľu 3. apríla 2022 opäť podmanila divákov televízie Markíza. Piaty priamy prenos sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal jednoznačne najsledovanejším programom celého víkendu v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Celosvetovo úspešný formát plný najžiarivejších hviezd, noblesy a výlučne pozitívnych emócií dosiahol v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 výborný rating 8,8 % a vysoko nadpriemerný trhový podiel 27,8 %.

Veľkolepá tanečná šou obzvlášť zaujala cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 15 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania Let's Dance zabezpečili trhový podiel až 51,6 %.

Strhujúce výkony atraktívnej zostavy tanečných párov, zložených zo známych osobností a profesionálnych tanečníc a tanečníkov, si vychutnalo celkovo 562-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla dokonca až 1 012 000 divákov (AvRch v CS 12+). Aj v tejto univerzálnej cieľovej skupine Let's Dance porazilo konkurenčné programy, pričom išlo o zatiaľ druhý najvyšší počet divákov v rámci aktuálnej sezóny šou.

Druhé miesto v nedeľnom rebríčku sledovanosti obsadila v cieľovej skupine 12-54 hlavná spravodajská relácia Televízne noviny, ktorá si pripísala rating 8,5 % a trhový podiel 21,8 %. Súhrn najdôležitejších udalostí dňa z domova i zo sveta si na Markíze nenechalo ujsť celkovo 488-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, spravodajstvo trhového lídra malo dosah až na 857-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA