25. 4. 2022

Radka Doehring končí na pozícii riaditeľky sekcie ekonomiky RTVS

 Radka Doehring končí na pozícii

 riaditeľky sekcie ekonomiky RTVS

 

Radka Doehring končí na pozícii riaditeľky sekcie ekonomiky Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS). Od 1. mája ju nahradí finančný manažér Marián Guľa, ktorý pôsobí vo verejnoprávnej inštitúcii osem rokov. Doehring bude do konca augusta pôsobiť ako externá konzultantka generálneho riaditeľa RTVS v oblasti ekonomiky. Informovala o tom riaditeľka sekcie komunikácie RTVS Andrea Pivarčiová v tlačovej správe.

„S Radkou Doehring sme sa dohodli na ukončení spolupráce k 1. máju 2022. Pre RTVS bolo veľkou cťou mať vo svojom manažmente takúto veľkú profesionálku s výnimočnými pracovnými skúsenosťami a schopnosťami a zároveň skvelého človeka," povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Doehring pracovala v RTVS takmer desať rokov ako finančná riaditeľka zodpovedná za financie, správu majetku a koncesionárske poplatky. Od 1. mája sa stane členkou výkonnej rady v medzinárodnej spoločnosti so sídlom vo Viedni. „Veľmi si vážim novú pracovnú príležitosť, ktorú zároveň vnímam aj ako veľkú výzvu. Zo srdca sa ale chcem poďakovať za krásnych, i keď nie vždy jednoduchých, takmer desať rokov s RTVS,“ uzavrela Doehring.

 Zdroj: SITA