4. 3. 2013

MEDIA NEWS


MEDIA NEWS

 

Nemecká supermodelka Heidi Klum si vyskúša úlohu porotkyne v pripravovanej ôsmej sérii súťaže America's Got Talent. Potvrdil to magazín The Hollywood Reporter. O hodnotenie súťažiacich sa spolu s ňou postarajú aj speváčka Mel B, moderátor Howard Stern a herec a komik Howie Mandel. Klum má početné skúsenosti s prácou v televízii, pôsobí napríklad v šou Project Runway a viac ráz bola moderátorkou módnej prehliadky značky Victoria's Secret.
Tridsaťdeväťročná supermodelka, moderátorka, módna návrhárka a podnikateľka Heidi Klum sa stala známou zásluhou fotenia pre plavkové číslo magazínu Sports Illustrated a práce pre svetoznámu značku spodnej bielizne Victoria's Secret, pričom jedným z "anjelov" sa stala ako prvá Nemka v histórii. Vo Victoria's Secret pôsobila 13 rokov - odišla v roku 2010 so slovami, že všetky dobré veci sa raz musia skončiť. Okrem účinkovania v desiatkach reklamných kampaní sa jej tiež darí ako moderátorke a porotkyni súťaže Project Runway a ukázala sa aj v niekoľkých filmoch. Pravidelne sa objavovala v rebríčkoch najlepšie zarábajúcich modeliek magazínu Forbes, no vlani ju doň nezaradili napriek zárobku 20 miliónov dolárov, s ktorým by jej patrilo druhé miesto za Gisele Bündchen. Ako dôvod uviedli, že už je "viac podnikateľkou a mediálnou osobnosťou než modelkou". V januári 2012 po siedmich rokoch stroskotalo jej manželstvo s anglickým spevákom Sealom, ktorému porodila tri deti. Najstaršia Leni je z predchádzajúceho vzťahu s niekdajším magnátom Formuly 1 Flaviom Briatorem, dievčatko si však Seal počas ich manželstva adoptoval. Momentálne randí so svojím bodyguardom Martinom Kristenom.

©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.

 

Niektoré české spravodajské webové stránky dnes napadli hackeri. Ich útoku z viacerých adries čelili napríklad portály iDnes.cz, iHned.cz či Lidovky.cz, informoval Český rozhlas (ČRo). Ako dodal, spravodajské weby ČRo a Českej televízie fungujú bez problémov.
Petr Kelin zo serveru iDnes.cz potvrdil, že sú "pravdepodobne pod distribuovaným útokom. Presnú diagnózu ešte nepoznáme, pretože tým pádom by sme to súčasne vedeli vyliečiť."
"Vzhľadom na to, že ide pravdepodobne o distribuovaný útok, tak pre prevádzkovateľa nie je také jednoduché to vyriešiť," dodal Kelin pre Český rozhlas.

Copyright © TASR 2013