3. 3. 2013

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

V politike v nedeľu 3. marca 2013 na TA 3 s témami :  Škandál s konským mäsom a ďalšie prípady, dôsledky, príčiny, zodpovednosť, bezpečnosť a kvalita potravín, opatrenia, pomoc pre slovenských výrobcov .Hostia: Ľubomír Jahnátek, minister pôdohospodárstva (Smer-SD) ; Jarmila Halgašová, Potravinová komora Slove nska  ; Jozef Bíreš, Štátna veterinárna a potravinová správa ; Martin Katriak, Združenie obchodu a cestovného ruchu .




Témami najbližšieho vydania diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 3. marca 2013 o 11.55 na Jednotke budú kauza s konským mäsom (ne/kvalita potravín, neoznačené výrobky s neidentifikovateľným pôvodom), slovenské výrobky - kvalita, podiel, propagácia a dotácie pre poľnohospodárov, ako aj spoločná poľnohospodárska .Hosťami programu budú minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Ľubomír Jahnátek (nom. Smeru-SD) a bývalý minister, poslanec NR SR Zsolt Simon (Most-Híd).  

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 3.3.2013 budú: minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter (Smer-SD) a exminister práce, sociálnych vecí a rodiny Jozef Mihál (SaS).
Témy: Alarmujúca nezamestnanosť a  Dôchodková reforma.