6. 12. 2013

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Obranca Manchestru United Rio Ferdinand bude počas futbalových MS 2014 v Brazílii pôsobiť ako odborný spolukomentátor. BBC zároveň predznamenala, že jej štáb vystužia aj Gary Lineker, Alan Shearer či Phil Neville.
Tridsaťpäťročný Rio Ferdinand má na konte 81 štartov v najcennejšom drese, dal v nich tri góly. Bol v nominácii na marcové kvalifikačné zápasy Albiónu, ale napokon chýbal v kádri a v máji oznámil ukončenie svojej kariéry na reprezentačnej úrovni. V októbri začal pracovať v poradenskej funkcii v prospech národnej asociácie FA.
"Budem Anglicku držať palce o to viac, že si zahrá aj niekoľko mojich klubových kolegov. Celkovo sa na šampionáte predstaví záplava futbalistov z Premier League a teším sa na to, ako spoločne budeme sledovať ich počínanie na vrcholnom podujatí," vyhlásil účastník troch svetových šampionátov Rio Ferdinand

©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.