2. 9. 2020

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Vydavateľ denníka Pravda má nové vedenie. Novým predsedom predstavenstva Perex, a. s. a zároveň aj Our Media SK sa stal Ján Svoboda, ktorý bol doteraz konateľom oboch spoločností. V tlačovej správe o tom informovala Lucia Horváthová, manažérka online projektov z vydavateľstva Perex.
Ako ďalej priblížila, na pozíciu člena predstavenstva Perex, a. s. zodpovedného za oblasť obchodu, marketingu, výroby a distribúcie nastupuje Ladislav Ollé, ktorý sa zároveň stal aj členom predstavenstva Our Media SK. Šéfredaktorom zostáva Jakub Prokeš, ktorý redakciu vedie od 1. júla 2019.
Z postu výkonnej riaditeľky Our Media Sk odchádza Oľga Dúbravská. Po 19 rokoch tiež odišla z pozície generálnej riaditeľky a členky predstavenstva Perex Emília Fullová. Zmena nastala aj na pozícii obchodnej riaditeľky, kde končí Ika Zlatošová.
Ján Svoboda zastupuje aktivity českého podnikateľa Iva Valentu (majiteľa Our Media SK) v oblasti médií a cestovného ruchu na Slovensku aj v zahraničí. Okrem toho je viceprezidentom Zväzu cestovného ruchu Slovenska a prezidentom asociácie Heritage Hotels of Europe.
Ladislav Ollé prichádza z vydavateľstva News and Media Holding, kde pôsobil ako obchodný riaditeľ. Skúsenosti z rovnakej pozície má aj z vydavateľstva Mafra Slovakia či Zlatých stránok.

©2020, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.