2. 9. 2020

Televízia TA3 predstavila nové vedenie

Televízia TA3 

predstavila nové vedenie

Od 2. septembra prichádza do televízie TA3 nový manažment. Generálnou riaditeľkou sa stala skúsená manažérka Mirjana Hron Sikimič, ktorá viedla Spoločnosť 7Plus a bola členkou manažmentu News and Media Holding a.s.  Na čele spravodajstva a publicistiky bude Zuzana Martináková, bývalá politička a moderátorka, ktorá naposledy pôsobila vo vydavateľstve PEREX a.s. Marketing a komunikáciu povedie Oľga Dúbravská, ktorá odchádza z postu výkonnej riaditeľky spoločnosti OUR MEDIA SK a má dlhoročné skúsenosti z médií.
„Do našej spoločnosti prichádza skúsený tím, ktorý vnímame ako prínos z hľadiska ďalšieho vývoja televízie a zároveň ďakujeme predošlému vedeniu, s ktorým plánujeme spoluprácu aj na iných projektoch. Dlhoročná šéfka spravodajstva a neskôr aj generálna riaditeľka Martina Kyselová sa stane viceprezidentkou skupiny Grafobal Group pre oblasť médií,“ povedal PhDr. Pavel Komorník, M.B.A., konateľ televízie TA3.
„Našim cieľom je, aby televízia TA3 bola ešte úspešnejšia a efektívnejšie fungujúca značka na trhu. Chceme byť rešpektovanou monotematickou televíziou všetkých generácií. Je pre nás výzvou stať sa súčasťou TA3 a tešíme sa na jej tím“ uviedla Mirjana Hron Sikimič.
Televízia TA3 plánuje zmenu právnej formy  z  s.r.o. na a.s.  Nové vedenie televízie bude zároveň aj v predstavenstve spoločnosti, mená členov dozornej rady zverejní TA3 čoskoro.