27. 9. 2020

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


Reláciu vysiela TA3 v nedeľu 27. septembra od 11.00 h. 
Témy: 
Parlamentné dianie a politická kultúra, efektivita štátu pri opatreniach pri koronakríze; Balík obnovy a potrebné štrukturálne reformy; Postoj politických strán k Paktu EK o migrácii; Témy a priority mimoparlamentných strán; Vzťahy v koalícii a opozícii, nálady v spoločnosti
Hostia: Miroslav Kollár (Za ľudí), poslanec NR SR, podpredseda poslaneckého klubu
Ľuboš Blaha (Smer-SD), poslanec NR SR, podpredseda strany
Tomáš Drucker (Dobrá voľba), predseda strany
Milan Majerský (KDH), predseda strany
Jozef Lenč, politológ, UCM v Trnave

Moderuje Norbert Dolinský.


O 5 minút 12 vysiela RTVS naživo v nedeľu 27. septembra od 11.55 h na Jednotke.

Hostia:
- predseda poslaneckého klubu v NR SR Michal Šipoš (OĽANO)
- poslankyňa NR SR Jana Bittó Cigániková (SaS)
- poslanec NR SR Richard Raši (nezaradený)
- poslanec NR SR Rastislav Schlosár (Kotlebovci - ĽS NS)

Témy:

Pripravenosť nášho zdravotníctva a sprísňovanie opatrení v súvislosti s aktuálnym stavom šírenia ochorenia Covid-19 na Slovensku.
Úprava podmienok výkonu interrupcií a diskusia o ďalších kultúrno-etických otázkach

Reláciu moderuje Marek Makara.




Hosťami moderátora Michala Kovačiča v novom vydaní relácie Na telo budú predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a expremiér Peter Pellegrini (Hlas-SD). S oboma politikmi sa pozrieme na aktuálne kauzy, ako je vlna zatýkania, ktorú rozbehla v uplynulých týždňoch NAKA, či ako je to s investíciami premiérovej manželky do spoločnosti Arca. A rozoberieme aj stretnutie Borisa Kollára so spolumajiteľom finančnej skupiny Penta Jaroslavom Haščákom. Pýtať sa budeme aj na to, či už koalícia vie, ako naloží s návrhom zákona časti poslancov OĽaNO, ktorým sa majú meniť pravidlá na interrupcie. Venovať sa budeme tiež prvým možným kandidátom na nového generálneho prokurátora. A témou relácie budú aj pripravované ekonomické opatrenia vlády v súvislosti s koronakrízou či samotný boj s druhou vlnou pandémie. V exkluzívnom prieskume pre TV Markíza sa agentúra FOCUS pýtala na dôveryhodnosť politických lídrov. Zvučka Na telo sa aj túto nedeľu, 27. septembra 2020, ozve v tradičnom vysielacom čase o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza. Zaujímavý politický duel sa opäť odohral aj v aktuálnom Na telo PLUS. Na portáli TVnoviny.sk si môžu diváci pozrieť súboj “mladých politických pušiek”- poslanca Andreja Stančíka (OĽaNO) a podpredsedu Smeru-SD Erika Kaliňáka.