10. 9. 2020

Na hrane v TV JOJ

Na hrane v TV JOJ


Po letnej prestávke sa na obrazovky televízie JOJ vracia politická diskusná relácia Na hrane. Opäť sa v nej stretnú dvaja zákonodarcovia, ktorí budú hovoriť o aktuálnych témach, ktoré rezonujú Slovenskom i zahraničím a tiež odpovedať na otázky, ktoré trápia našich obyvateľov. Novinkou bude zmena na poste moderátora.

Už dnes večer sa v relácii Na hrane stretnú dvaja politici, ktorí sa budú venovať súčasným politickým a spoločenským témam, ktoré rezonujú Slovenskom i svetom. V relácii však došlo k zmene a moderovať Na hrane bude dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva Jana Krescanko Dibáková. Oproti nej si do kresiel pre hostí si sadnú predseda strany SaS a minister hospodárstva Richard Sulík a podpredseda národnej rady a líder vznikajúcej strany Hlas - sociálna demokracia Peter Pellegrini.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Richarda Sulíka či Petra Pellegriniho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Richardom Sulíkom a Petrom Pellegrinim o 21:40 hod. na JOJke!