5. 10. 2020

Originálna šou 2 na 1 si opäť polepšila a ovládla nedeľný večer

 Originálna šou 2 na 1 si opäť 


polepšila a ovládla nedeľný večer

V piatok sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 stal napínavý duel v rámci reality šou Farma.


Mimoriadne obľúbená zábavná šou 2 na 1 pokračuje na obrazovkách televízie Markíza vo vynikajúcich výkonoch, v nedeľu, 4. októbra 2020, sa v oboch hlavných cieľových skupinách stala jednoznačne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Piata premiérová epizóda autorského programu moderátorov Adely Vinczeovej a Dana Dangla s exkluzívnym hosťom, populárnou herečkou Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou, dosiahla v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 v rámci aktuálnej sezóny rekordný rating 9,0 % a druhý najvyšší trhový podiel 25,4 %. Obzvlášť však zaujala mladé diváčky vo veku od 12 do 34 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili trhový podiel 38,0 %.

Aj napriek kapitulácii konkurenčnej TV Joj, ktorá miesto svojej ťažiskovej šou Zlatá maska nasadila na nedeľné večery premiérové filmy, si pôvodná slovenská šou 2 na 1 dokázala z hľadiska sledovanosti ešte viac polepšiť. Večer plný bláznivých úloh, zaujímavého rozprávania a skvelej zábavy tentoraz pritiahol k obrazovkám v rámci aktuálnej série taktiež rekordných 481-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Medzitýždenne tak úspešná šou získala ďalších 66-tisíc divákov.

V piatok, 2. októbra 2020, sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa v cieľovej skupine 12-54 stal napínavý duel v rámci reality šou Farma, ktorý zaznamenal doposiaľ druhý najvyšší rating 6,9 % od štartu aktuálnej 12. série a trhový podiel 21,2 %. Súboj o zotrvanie na statku si nenechalo ujsť 378-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je taktiež druhý najlepší výsledok od štartu aktuálneho ročníka Farmy.

Celkovo najsledovanejšími piatkovými programami sa v cieľovej skupine 12-54 stali večerné spravodajské relácie Počasie (rating 9,4 % / share 27,9 %) a Televízne noviny (rating 8,5 % / share 27,1 %). Súhrn najdôležitejších udalostí dňa si na Markíze pozrelo 527-tisíc a aktuálne informácie o počasí 526-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA