11. 3. 2021

Na hrane v TV JOJ

Na hrane v TV JOJ

 

Televízia JOJ aj v tomto roku ponúka svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. Každý štvrtok večer si nenechajte ujsť naživo politický duel, aktuálne témy aj exkluzívne prieskumy.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam. Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie na webe www.hrane.joj.sk.

Od septembra moderuje reláciu jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 11. marca ministerka pre investície, reg. rozvoj a informatizáciu Veronika Remišová (ZA ĽUDÍ) a Peter Pellegrini, predseda HLAS-SD.

Diskutovať budú o výsledkoch rokovaní o riešeniach koaličnej krízy, aj o aktuálnom nastavení systému očkovania a protipandemických opatrení, e-karanténe, či odškodňovaní.

Sledujte Na hrane vo štvrtok 11. marca o 21:40 na JOJke.