12. 1. 2015

To nie je Fellini

To nie je Fellini

Televízia JOJ od pondelka zaradí do vysielania scripted šou Sladký život. Nový formát priblíži život najznámejších ľudí slovenského a českého šoubiznisu v priebehu niekoľkých týždňov tak, ako ho diváci doteraz nevideli.
Zámerom tvorcov šou je odkryť každodenné problémy slávnych ľudí v práci i v súkromnom živote, ich súčasné výzvy a úspechy. Celebrity v príbehoch odhalia svoje emócie, silné i slabé miesta. Súčasťou dokrútok o jednotlivých osobnostiach bude ich prirodzené okolie, rodina, kolegovia, priatelia. Diváci sa tak dostanú priamo do domácností svojich obľúbencov.
V každej časti šou nazrú fanúšikovia do súkromia štyroch známych tvárí, a to v bežných i netradičných životných situáciách. Jednotlivé príbehy majú byť postavené samostatne, v prípade potreby môžu však na seba nadväzovať.
Šou Sladký život spoločnosti Paprika Latino si dosiaľ našla svojich priaznivcov v Maďarsku, kde sa vysiela už po piaty raz a má za sebou viac ako 200 častí. V jarnej sezóne 2014 zožala úspech aj v Slovinsku. Na Slovensku stála Paprika Latino v minulosti za populárnou reláciou Bez servítky.
Novú televíznu šou zaradí televízia JOJ do vysielania v pondelok 12. januára. Diváci si ju budú môcť pozrieť v neskoršom prime time.
Informácie agentúre SITA poskytla PR manažérka TV JOJ Tatiana Gajdošíková.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.